Pozvánka na turnaj s Tauern Spa Kaprun
ZVEŘEJNĚNO DNE: 27. 7. 2024
KATEGORIE: TURNAJE
Čtvrtý partnerský turnaj tohoto ročníku se uskuteční ve čtvrtek 25.7. na Karlštejně. Partnerem turnaje je hotel Tauern Spa Kaprun.

Dovolujeme si vás pozvat na další partnerský turnaj letošního ročníku Classic Golf Tour 2024.

Turnaj se uskuteční ve čtvrtek 25.7.2024 od 9.00 na Karlštejně.

Již několik let je partnerem tohoto turnaje hotel Tauern Spa Kaprun, který věnuje do cen poukaz pro 2 na 2 noci s polopenzí do tohoto hotelu v ceně 700 EUR. Tento poukaz se bude losovat po skončení turnaje ze všech odevzdaných scorecards.

TAUERN SPA Kaprun – your 4*S resort in Salzburger Land

TAUERN SPA Kaprun je moderní lázeňský komplex s prvotřídními službami a wellnes spa areálem s 2100 m² teplé vody. Odpočiňte si ve wellness a načerpejte nové síly. Můžete zde využívat 11 různých bazénů, 10 saun a parních lázní, dětský areál Kidstein SPA, aktivní nebo relaxační programy, masáže a lázeňské procedury, skvělé jídlo a pití v restauraci a barech. V čtyřhvězdičkovém superior hotelu najdete spoustu prostoru a útulné, perfektně vybavené pokoje.

Moderní bydlení a příjemný odpočinek. To si užijete v našich pohodlných pokojích a apartmánech s balkony, ze kterých je krásný výhled na okolní hory. Na pokojích najdete minibar s nealko nápoji a mnoho dalších služeb.